Ενημέρωση προς τους καλεσμένους μας από τον Υπεύθυνο της επιχείρησης

Αγαπητοί καλεσμένοι,

Η υγεία σας είναι η πρώτη μας προτεραιότητα.
Λόγω των τελευταίων ειδοποιήσεων για το covid-19, λαμβάνουμε όλα τα κατάλληλα μέτρα για την προστασία των επισκεπτών και του προσωπικού μας. Προς το παρόν, το προσωπικό εκπαιδεύεται στους νέους κανόνες λειτουργίας. Είμαστε εξοπλισμένοι με όλα τα μέσα για την απολύμανση των δωματίων μετά το check out των επισκεπτών μας. Παρακολουθούμε προσεκτικά όλους τους νέους κανόνες του γραφείου Εξωτερικών και Κοινοπολιτείας και των τοπικών αρχών.

Λόγω των τελευταίων ειδοποιήσεων, λαμβάνουμε τα ακόλουθα μέτρα για την προστασία των επισκεπτών και του προσωπικού μας:

 • Έχει ορισθεί ειδικός συντονιστής ως υπεύθυνος για να διασφαλίσει ότι εφαρμόζονται όλα τα μέτρα υγείας και ασφάλειας που καθορίζονται από κυβερνητικές εντολές.
 • Απαιτούνται έλεγχοι θερμοκρασίας από όλους τους διευθυντές, υπαλλήλους, πωλητές και εργολάβους κατά την άφιξή τους στο ξενοδοχείο.
 • Παρέχουμε σε κάθε μέλος του προσωπικού επαρκή μέτρα προσωπικής προστασίας.
 • Υπάρχει ειδικός εξοπλισμός (ιατρικό κιτ) σε περίπτωση που συμβεί κάποιο συμβάν.
 • Στη ρεσεψιόν θα υπάρχει αντισηπτικό με τουλάχιστον 60% αλκοόλ για τους επισκέπτες.
 • Σύμφωνα με τους κανονισμούς φυσικής απόστασης, οι ορθοστάτες τοποθετούνται στα λόμπι γύρω από τους χώρους θυρωρείου και της ρεσεψιόν. Το εστιατόριο, οι περιοχές της πισίνας και της παραλίας έχουν σχεδιαστεί εκ νέου ώστε να αντικατοπτρίζουν την κατάλληλη απόσταση.
 • Απολύμανση των κλειδιών.
 • Υγειονομικές υπηρεσίες σε όλους τους δημόσιους χώρους και ιδίως σε είδη υψηλού κινδύνου.
 • Καθαρισμός δωματίων με καθαριστικό ατμού.
 • Συνεργασία με το Κέντρο Υγείας του νησιού εξειδικευμένο στο COVID-19.
 • Κρατάμε ένα αρχείο με τον αριθμό και τα στοιχεία των επισκεπτών που θα φιλοξενηθούν στο ξενοδοχείο (όνομα, εθνικότητα, ημερομηνία άφιξης, ημέρα αναχώρησης, αριθμός τηλεφώνου, e-mail, διεύθυνση).
 • Τοποθέτηση αντισηπτικών σε κάθε δωμάτιο.
 • Οι πετσέτες για το δωμάτιο και την παραλία θα συσκευαστούν.
 • Πληροφορίες για τους επισκέπτες:
  – Νέα ώρα αναχώρησης στις 11:00 και check in στις 15:00
  – Πριν από την άφιξή σας, θα λάβετε μια φόρμα με τα στοιχεία σας (όνομα, αριθμός διαβατηρίου, αριθμό τηλεφώνου, χώρα, εθνικότητα), οπότε κατά την άφιξή σας θα πρέπει απλώς να πάρετε το κλειδί του δωματίου.
  – Δεν θα υπάρχει καθημερινή αλλαγή σεντονιών και πετσετών και οι υπηρεσίες καθαρισμού δεν θα είναι τακτικές κατά τη διάρκεια της διαμονής στο δωμάτιο.
  – Πρέπει να διατηρείται μια ασφαλής απόσταση (μεταξύ 1m και 2m) μεταξύ των επισκεπτών και του προσωπικού του ξενοδοχείου και μεταξύ κάθε επισκέπτη.
  – Πλύνετε τα δύο χέρια τακτικά με σαπούνι και νερό.
  – Ακολουθήστε και σεβαστείτε τα σημάδια δαπέδου ειδικά σχεδιασμένα για να μην έρθετε σε επαφή με άλλους επισκέπτες στους κοινόχρηστους χώρους.
  – Αποφύγετε να αγγίξετε τη ρεσεψιόν και άλλα κοινόχρηστα μέρη του ξενοδοχείου.
  – Ένα άτομο μόνο ανά ανελκυστήρα για να τηρεί τα μέτρα κοινωνικής απόστασης – εάν είναι δυνατόν.
  – Πληρωμή: συνιστούμε τη χρήση πιστωτικών καρτών για όλες τις συναλλαγές.
  – Εάν νιώθετε αδιαθεσία κατά τη διάρκεια της διαμονής σας: επικοινωνήστε με τη ρεσεψιόν ή τον υπεύθυνο της επιχείρησης από το δωμάτιό σας για συμβουλές σχετικά με το τι πρέπει να κάνετε στη συνέχεια.
  – Ενημερώστε μας μέσω email για τις ιδιαίτερες επιθυμίες σας σχετικά με το πρωινό (μενού χωρίς γλουτένη, αλλεργίες κ.λπ.).

Σας περιμένουμε και πιστεύουμε ότι θα περάσετε αξέχαστες διακοπές μαζί μας.
Εάν υπάρχει ανάγκη για την οποία θέλετε να μας ενημερώσετε, επικοινωνήστε μαζί μας.

Θερμούς χαιρετισμούς

Τα δωμάτιά μας

Τα δωμάτιά μας, θα σας προσφέρουν μια μαγευτική θέα στο καταγάλανο Αιγαίο και στο καταπράσινο ορεινό τοπίο.

Υπηρεσίες

Για κάθε τι που φέρνει τους ανθρώπους κοντά ώστε να χαλαρώσουν ή να χαρούν, δημιουργούμε πραγματικά αξέχαστες εμπειρίες που θα αγαπήσετε και θα θυμόσαστε για πάντα.

Αξιοθέατα

Το νησί της Άνδρου προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία προορισμών, που θα σας ανταμείψουν με τη φυσική τους ομορφιά και τη σπουδαιότητα της ιστορίας τους.